joi, 25 aprilie, 2024

Unde se afla Luiza? Dezvaluiri de ultima ora in cazul crimelor din Caracal

Distribuie:

Publicat:

In legatura cu Luiza Melencu nu exista foarte multe probe certe in dosar. Exista declaratia lui Gheorghe Dinca, dar si unele probe stranse de anchetatori.

”In legatura cu Luiza nu exista foarte multe probe certe in acest dosar, exista afirmatia lui Gheorghe Dinca. Spune ca a ucis-o si a procedat la fel ca in cazul Alexandrei. Gheorghe Dinca, atunci cand i-a condus pe politisti in teren, le-a indicat, in padure, de exemplu, acele oase, acele ramasite ca fiind ale Luizei. Nu avem aceasta certitudine in acest moment. Toate probele astea au fost trimise la IML. Si au fost ridicate din casa familiei Luizei pieptan, periuta de dinti, se va lua AND-ul si se va face comparatie.

Deci, niste probe certe cu ce s-a intamplat cu Luiza nu exista in acest moment in ancheta. Mai mult decat declaratia lui si probele care au fost gasite si analizate nu exista”, a dezvaluit Berta Popescu, jurnalist la Antena3.

Ce a declarat prietenul lui Dinca in fata procurorilor
”El mi-a cumparat mie cartela. Si eu, din prostie, daca caram fiare, il puneam acolo pe masa, in curte, si eu eram in gradina, in spate. Nu stiu daca a umblat sau nu la telefonul meu. Dar sunt maine chemat iar la sectia de Politie sa se uite pe telefonul meu ca ar fi sunat de pe telefonul meu, dar eu nu stiu”, a declarat acesta. „Popicu”, asa il are notat vecinul lui Dinca in telefon pe criminalul din Caracal.

Vecinul lui Dinca a mai spus ca a vazut-o ultima data pe sotia criminalului in preajma Pastelui. „Am vazut-o in curte, spala vasele dupa Paste. Am vorbit cu ea. El se comporta cu ea foarte bine cand eram acolo. In rest, nu stiu. Am auzit ca a plecat de acolo pentru ca a batut-o”, a mai spus acesta, citat de Antena3.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img