marți, 19 martie, 2024

Unde se vor vedea meciurile din Cupa Romaniei in urmatorii 3 ani. Un nou canal detinator de drepturi TV

Distribuie:

Publicat:

Cupa României şi Supercupa se vor vedea la Digisport, Telekom Sport şi Look TV în următorii 3 ani, a anunţat, în această dimineaţă, Federaţia Română de Fotbal pe site-ul oficial, for care organizează aceste competiţii.

Dacă primele două posturi au deţinut drepturile şi în sezonul trecut, în schimb ultimul apare ca o noutate. Look TV înlocuieşte practic PRO TV, care nu va mai transmite niciun meci din această competiţie.

”Federaţia Română de Fotbal anunţă încheierea licitaţiilor demarate la 15 iunie 2017 privind atribuirea dreptului de transmisie a meciurilor de fotbal disputate în Cupa României şi în Liga 2 Casa Pariurilor, în următoarele trei sezoane.

În urma analizării tuturor ofertelor primite, ambele licitaţii au fost câştigate de Clever Media Network, Grupul Digi / RCS-RDS şi Telekom Sport. Astfel, meciurile din cele două competiţii vor putea fi urmărite în următoarele trei sezoane fotbalistice pe Look TV, Digisport şi Telekom Sport”, informează frf.ro.

Cele trei posturi care vor transmite, pe lângă meciurile din Liga 1, şi jocurile din Cupa României, în fiecare etapă a Ligii 2 vor televiza patru partide. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img