sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Unde va fi inmormantat iubitul Oanei Radu. A murit dupa ce a fost incendiat de viu

Distribuie:

Publicat:

Trupul neinsufletit al iubitului Oanei Radu a fost ridicat de la spitalul unde a fost tratat si urmeaza sa fie inmormantat zilele viitoare. Cantareata trece prin momente negre in aceasta perioada, dupa ce partenerul ei, Alin, a murit dupa ce a fost incendiat cu un cocktail Molotov de un craiovean.

Momente de cumpana pentru Oana Radu, care de mai bine de trei saptamani parca traieste un adevarat cosmar. Trupul neinsufletit al lui Alin , fostul ei iubit, a fost ridicat de la Spitalul Floreasca din Bucuresti. Potrivit Antena Stars, inmormantarea va avea loc in zilele urmatoare la Craiova, acolo unde a avut loc tragedia in urma cu aproape o luna, atunci cand tanarul a fost incendiat de un vecin cu un cocktail Molotov. 

Iubitul Oanei Radu va fi inmormantat in Craiova

Alin s-a zbatut intre viata si moarte dupa tragicul incident, avand arsuri pe mai mult de 70% din suprafata corpului, insa sambata, pe 7 septembrie, acesta a pierdut lupta. A fost tinut in coma indusa in tot acest timp, iar Oana Radu a facut tot ce i-a stat in putinta pentru a-l ajuta sa supravietuiasca. „Iubitul meu a pierdut astazi lupta cu viata! Va multumim tuturor pentru toate mesajele si incurajarile! Dumnezeu sa te odihneasca! Te iubesc”, a fost mesajul transmis de Oana Radu, dupa moartea iubitului. 

Recent, Oana Radu a povestit cum s-a intamplat intreagul incident, atunci cand un vecin a aruncat cu combustibil peste iubitul ei, provocandu-i arsuri pe 75% din suprafata corpului. 

„Era nebunul cartierului. Spunea ca este Satana. Prietenul meu l-a ajutat mereu, a fost in casa la mama iubitului meu, a mancat acolo. I-a dat cu o sticla cu benzina in cap, a explodat si a luat foc. In dimineata aceea s-au intalnit si i-a zis, -ce faci, ma, te-ai facut bucurestean?- Dar el este un om pe care il stii ca este nebun si nu iei in seama ce zice. Mi-e foarte rau. L-a transferat la Craiova intai si apoi cu un elicopter la Bucuresti. Sunt intr-o situatie disperata. Stiu ca daca ar fi fost aici mi-ar fi spus sa lupt”, spunea Oana Radu la momentul respectiv. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img