News Flash:

Uniformele scolare ar putea redeveni obligatorii

28 Decembrie 2015
1404 Vizualizari | 1 Comentarii
Uniformele ar putea deveni, din nou, obligatorii in scoli si gradinite. Mai multi parlamentari au depus un proiect de lege prin care cer reintroducerea uniformelor atat in invatamantul prescolar si preuniversitar de stat, cat si in cel privat, pentru ca elevii sa fie usor de recunoscut si persoanele straine sa nu poata avea acces in scoli.

Proiectul de lege a fost depus, inainte de Craciun, la Senat, de mai multi parlamentari. Potrivit initiativei legislative, "in invatamantul prescolar si preuniversitar de stat si privat este obligatoriu portul uniformei scolare".

Initiatorii sustin ca, la nivelul fiecarei unitati de invatamant preunivesitar, directorul scolii si consiliul de administratie decid asupra modelului uniformei scolare, dupa consultarea prealabila a comitetelor de parinti si elevi.

Printre motivele invocate de parlamentari in sprijinul introducerii uniformelor obligatorii se numara intarirea disciplinei in scoli, prevenirea si combaterea violentei si evitarea discriminarii intre elevii saraci si cei care provin din familii instarite.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

sibnet  | #4075
Un program exceptional de castigat bani la domiciliu, acum la dispozitia tuturor oamenilor seriosi si harnici! Incepi rapid, simplu, eficient! Te invitam sa incepi acum un curs gratuit care te invata simplu si repede cum poti face bani pe internet. Cursul il primesti pe adresa ta de email, este gratuit, cu explicatii clare si te invata pas cu pas cum poti face bani pe internet. Pentru a primi cursul, trimite un mesaj la adresa de email: sibnet@usa.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1300 (s) | 24 queries | Mysql time :0.035787 (s)