miercuri, 24 aprilie, 2024

Unii parinti sunt de acord, altii nu, dar Paula Chirila a pus oricum piciorul in prag. Ce i-a interzis cu desavarsire fetitei sale

Distribuie:

Publicat:

In ziua de azi, multi copii au telefoane mobile chiar inainte de a merge la scoala. Paula Chirila este drastica din acest punct de vedere. Actrita nici nu ia in calcul sa-i cumpere Carlei, fetita ei de 8 ani, un telefon mobil.

Desi e atrasa de gadget-uri si de tot ce inseamna tehnologie, fiica Paulei Chirila are acces limitat la telefonul mobil. Mama ei este de parere ca la cei 8 ani nu trebuie sa stea cu ochii lipiti in telefon si tableta, ci sa faca cat mai multa miscare. Totusi, Carla spera ca va veni ziua in care va avea propriul telefon mobil pentru a se putea filma in voie.

„Vreau sa ma fac IT-ista. Fac Musicaly (n.r. o aplicatie prin care se filmeaza facand playback). Nu am telefon, fac cu telefonul de serviciu al lui mami. Am rugat-o sa-mi ia un telefon, dar…", ne-a povestit micuta.

Cu toate rugamintile, atat ale Carlei, dar si ale noastre, Paula nu s-a lasat convinsa.

„O sa se intample de un 1 iunie, dar peste mai multi ani. Acum are 8 ani, trebuie sa stea cumintica, sa se joace cu jucariile adaptate varstei ei. O mai las si pe telefon evident, dar nu ii cumpar telefon. Nu punem caruta inaintea cailor. Toate la timpul lor. Nu cred in promisiunile ei. A promis multe lucruri si deja nu mai am incredere in ea. S-a resemnat pentru ca stie ca e adevarat, nu-i zic prostii si nu o cert niciodata degeaba".

Paula Chirila este o mama drastica, dar constructiva!
Ca orice parinte care doreste doar binele copilului sau, Paula stie ca nu-i poate interzice deloc accesul la internet si la smartphone-uri, asa ca incearca cumva sa imbine lucrurile.

Astfel ca, o lasa pe fiica ei sa urmareasca videoclipuri pe YouTube, pentru ca de acolo invata coregrafii de dans. „Ea singura danseaza acasa. Se uita pe YouTube la tot felul de dansatori sau pe Musicaly si repeta ore in sir. N-am dat-o la dans. Am dat-o la tenis. As vrea sa o duc si la dans, dar numai ca in perioada asta chiar nu am timp, sunt mega aglomerata, iar buni nu iese foarte mult din casa ca oboseste, e un om in varsta. Daca ma mai incarc si cu dans cand mai face teme?", ne-a mai spus actrita.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img