vineri, 19 aprilie, 2024

Universitatea Craiova i-a propus lui Gica Hagi doi jucatori, pe Tiago Ferreira si Carlos Fortes, plus 150.000 de euro, pentru transferul lui Virgil Ghita

Distribuie:

Publicat:

Universitatea Craiova i-a propus lui Gică Hagi doi jucători, pe Tiago Ferreira şi Carlos Fortes, plus 150.000 de euro, pentru transferul lui Virgil Ghiţă, anunță MEDIAFAX.

Internaţionalul de tineret a fost ofertat şi în urmă cu două luni de gruparea din Bănie, dar Gică Hagi nu a fost de acord cu suma oferită, 350.000 de euro, solicitând puţin peste un milion de euro. În acest moment, Ghiţă este accidentat, el suferind o entorsă de genunchi. Oltenii îl doresc pe Ghiţă atât pentru a se acoperi în centrul defensivei, unde îi au pe Bălaşa, Kelic şi Acka, dar şi pentru că stoperul de la Viitorul este jucător under 21. Tiago Ferreira este în ultimul an de contract cu Universitatea, el fiind oferit şi lui FCSB, la schimb, cu Mihai Bălaşa, dar portughezul nu s-a înţeles cu gruparea lui Gigi Becali. Deşi FCSB i-a oferit un salariu cu 50% mai mare decât la Craiova, Tiago a solicitat şi o sumă de bani pentru agenţii săi.

Atacantul Carlos Fortes a fost adus în iarna trecută de la Gaz Metan Mediaş, pentru 150.000 de euro, dar a devenit indezirabil în Bănie după evoluţiile neconvingătoare, culminând cu meciul de la Atena, când vârful lusitan a ratat incredibil, iar Universitatea a fost eliminată din Europa League.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img