sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Unul dintre cei mai cunoscuti interlopi din Romania a murit! Cum l-au gasit politistii

Distribuie:

Publicat:

Unul dintre cei mai cunoscuti interlopi din Campulung Muscel si-a pierdut viata in urma unui cumplit accident rutier.

Marian Dragos Stoican, cunoscut sub numele de „Marian Armani” a murit la varsta de 30 de ani. Barbatul se afla la volanul unui autoturism atunci cand a pierdut controlul asupra masinii si s-a izbit frontal de un cap de pod, scrie Ziarul Profit.

Accidentul s-a petrecut pe DN 73, in zona comunei Stalpeni, in jurul orei patru dimineata. Echipajul de urgenta sosit la fata locului nu au mai putut face nimic pentru barbat.

In urma impactului violent, tanarul a decedat. Surse din ancheta spun ca „Marian Armani” ar fi fost cercetat intr-un dosar penal pentru trafic de persoane si proxenetism, fiind sub control judiciar pana la inceputul lunii decembrie 2017. Potrivit aceleasi surse, acesta ar fi fost „mana dreapta” a lui “Vader”, unul dintre capii lumii interlope din Pitesti, arestat preventiv anul trecut in ,,Dosarul Prostitutiei de lux”

Nu mai putin de 14 persoane au ajuns atunci dupa gratii in urma anchetei DIICOT, acuzate de constituirea unui grup infractional organizat, proxenetism si trafic de persoane. Reteaua de crima organizata era coordonata de Marius Alexandru, zis „Vader” sau „Nasul” si se ocupa cu racolarea de tinere in vederea exploatarii sexuale in Ibiza si la Zürich.

„Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arges, la sosirea echipajului de la Urgente, tanarul sofer a fost gasit in stop cardio-respirator. Paramedicii au incercat resuscitarea victimei, dat fara rezulat, fiind declarat decedat. Cadrele medicale au constatat, in urma examinarii leziunilor suferite de sofer, ca accidentul s-a produs cu mai mult timp inainte ca autoturismul avariat sa fie observat”, citeaza Ziarul Exclusiv.

Din primele date rezulta ca victima se intorcea de la o petrecere, unde a chefuit cu mai multi prieteni si s-a cantat manele, printre solisti fiind si cunoscutul Florin Salam.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img