sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Unul dintre jucătorii care au jucat atat cu Messi cat și cu Ronaldo face diferența între cei doi. La Messi totul este natural

Distribuie:

Publicat:

Carlos Tevez, 34 de ani, a jucat alături de Leo Messi, la naţionala Argentinei, dar şi de Cristiano Ronaldo, la Manchester United. Atacantul, acum la Boca Juniors, a dezvăluit care e diferenţa între cei doi jucători ce rivalizează pentru titlul de "cel mai bun din lume" informează mediafax.

"Nu l-am văzut în viaţa mea pe Messi mergând la sală. Şi nici să se antreneze ca să-şi îmbunătăţească tehnica. La el totul este natural. Singurul lucru la care s-a antrenat a fost executarea loviturilor de la 11 metri. Înainte nu le nimerea deloc, iar acum le bate pe toate numai în vinclu", a dezvăluit Carlos Tevez la o televiziune din Argentina.

El a vorbit şi despre Cristiano Ronaldo, pe care l-a descris ca un fanatic al sălii de forţă: "După antrenamente mergea mereu la sală. Pentru el este o adevărată obsesie şi vrea să fie mereu cel mai bun în tot ceea ce face. Mereu venea primul. Dacă aveam antrenament la ora 09:00 şi eu ajungeam cumva pe la 08:00, el era mereu acolo. Dacă ajungeam la 07:30, el era acolo. La un moment dat nu ştiam ce să mai fac să reuşesc să-l surprind. Într-o zi am decis să vin de la 06:00. A fost în zadar. Ronaldo era deja acolo. Era puţin somnoros, dar era acolo".

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img