joi, 18 aprilie, 2024

UPDATE:A fost gasit barbatul disparut in raul PRUT

Distribuie:

Publicat:

UPDATE:In cursul zilei de astazi, in jurul orelor  13.30, pompierii profesionisti al ISU Vaslui au gasit si recuperat barbatul in varsta de 38 de ani din localitatea Bumbata comuna Vetrisoaia, disparut din data de 03 august.

Cautarile au inceput imediat dupa solicitarea venita din partea IPJ Vaslui, in data de 4 august,ora 13.00, acestea au incetat in jurul orelor 21.00 din cauza caderii intunericului, fiind reluate  in primele ore ale acestei dimineti. 

La misiunea de cautare s-a deplasat, din cadrul Sectiei de Pompieri Husi, un echipaj format din 6 subofiteri si un ofiter cu un autocamion de interventie si o barca pneumatica, fiind sub coordonarea inspectorului sef al ISU Vaslui, col. OLARU Neculai.

Cautarile s-au executat de-a lungul malurilor, pe o lungime de aproximativ 500 de metri, cu ajutorul cangelor si ancorelor. Misiunea a fost una de durata, fiind ingreunata de curentii puternici, adancimea variata in functie de nivelul apei, vizibilitate reduse din cauza albii namoloase, precum si de necunoasterea cu exactitate a locului unde s-a inecat.
—–
STIREA INITIALA
Un echipaj al Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Vaslui a intervenit  marti, 4 august, pentru cautarea unui barbat in varsta de 38 de ani care ar fi disparut in raul Prut. Barbatul lucra ca cioban in zona localitatii BUMBATA, comuna Vetrisoaia, iar apropiatii declara ca i-au descoperit in dupa-amiaza zilei de luni, 3 august, hainele  pe malul apei.

Cautarile s-au desfasurat marti, 4 august pana la orele 21:00, urmand ca in dimineata zilei de miercuri, 5 august, sa revina pentru cautari.

Salvatorii nu isi pun prea mari sperante in gasirea barbatului, dat fiind faptul ca in acea zona sunt curentii foarte mari; ba mai mult, in zona exista niste tuneluri  in care un corp omenesc se poate intepeni cu foarte mare usurinta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img