marți, 19 martie, 2024

Update : A fost reluat pe DN 28 Albiţa – Iaşi

Distribuie:

Publicat:

 

UPDATE:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier a fost reluat pe DN 28 Albiţa – Iaşi, pe raza localităţii Răducăneni, judeţul Iaşi, la încheierea manevrelor de tractare a celor trei autovehicule implicate într-un eveniment rutier. Circulaţia fusese oprită pentru efectuarea cercetării la faţa locului şi pentru curăţarea părţii carosabile de materialele de construcţii desprinse din încărcătura unui autovehicul, după ce un autocamion a intrat în coliziune cu două autotrenuri.

 

stire initiala: Mai multe echipaje de politie, dar si ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Iasi intervin la aceasta ora pe DN 28, pe raza comunei iesene Raducaneni, dupa ce a avut loc un accident in care au fost implicate doua TIR-uri si un camion. Impactul s-a soldat cu trei victime, o persoana a decedat, una a ramas incarcerata in timp ce cealalta era constienta.

 

Potrivit reprezentanţilor ISU Iasi, la fata locului au fost trimise 24 de cadre militare. Acestea intervin cu o masina de descarcerare, autospeciale de prim ajutor, SAS, ACPI, ACBRN si o cisterna de stingere a incendiilor.

Exclusiv! Imagini filmate din DRONA de la cumplitul accident din Raducaneni – VIDEO

Traficul pe DN 28 Albita – Iasi, la kilometrul 111, pe raza localitatii Raducaneni, judetul Iasi este blocat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img