vineri, 29 martie, 2024

UPDATE HUSI: a fost rezolvata problema cu pompa de la Poganesti . Vezi declaratia primarului Ciupilan

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: “Vreau sa multumesc, in primul rand, muncitoriilor de la firma de energie electrica, care au depus o munca uriasa in cursul noptii trecute. Electricienii vasluieni au lucrat toata noaptea la Statia de Pompare de la Poganesti. Vreau sa multumesc domnului Andrei MAIOREANU, secretar de stat in Ministerul Energiei, si domnului Dumitru Buzatu, presedintele Consiliului Judetean Vaslui, pentru implicarea totala.Va rog sa ma credeti ca a fost aproape imposibil cand am realizat cati stalpi sunt cazuti si cate linii de alimentare nu functioneaza. Am intervenit cu tractoare, care abia au izbutit sa strabata noroaiele din zona Prutului. Am reusit sa identificam si sa remediem problema. La momentul la care vorbim, statia este functionala, iar cetatenii municipiului Husi vor avea apa la robinete in jurul orei 12:00“, a declarat, pentru bzv.ro, Ioan Ciupilan, primarul municipiului Husi.

UPDATE: S-a lucrat toata noaptea de sambata spre duminica, 23 aprilie, la Statia de Pompare de la Poganesti, responsabila cu alimentarea cu apa a municipiului Husi. Conform directorului Aquavas Husi, daca nu mai apare niciun impediment, in jurul orei 12:00, cetatenii municipiului vor avea din nou apa potabila .

STIREA INUTIALA :O avarie la alimentarea cu energie electrica, a pompei care aprovizioneaza municipiul Husi cu apa din raul Prut, pune in dificultate mii de huseni. Sambata, 22 aprilie, la ora 16:30, s-a terminat rezerva de apa a municipiului Husi, activata pe data de 21 aprilie. Un termen pentru remedierea acestei probleme nu exista pana in acest moment.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img