marți, 19 martie, 2024

UPDATE accident Cretesti : In a doua masina se afla o femeie din comuna Lunca Banului

Distribuie:

Publicat:

UPDATE 2 : Un eveniment teribil s-a petrecut in seara zilei de 9 noiembrie pe raza localitatii vasluiene Cretesti . Un tanar de 26 de ani din localitatea Baltati, comuna Tatarani, venise sa isi astepte iubita la microbuz.  Nu s-a asigurat cand a traversat strada printr-un loc nemarcat si a fost acrosat de un microbuz, iar mai apoi, tarat zeci de metri de un autoturism usor . Cel din urma a parasit locul faptei . Politistii si-au dat seama ca este vorba si de o a doua masina dupa rămășițele unei bare de la autoturismul mic . La o ora distanta de la producerea evenimentului, politistii rutieri au depistat si al doilea autoturism care se ascundea pe un drum laturalnic. Aceasta are tot 26 si este domiciliata in localitatea vasluiana Broscosesti, comuna Lunca Banului .  Conform surselor noastre, aceasta s-a panicat in momentul producerii evenimentului rutier si a mers pana in municipiul Vaslui de unde a luat o persoana si s-a intors inapoi in apropierea locului unde s-a produs accidentul, moment in care s-a ascuns pe un drum comunal , cel mai probabil asteptand ca echipajele rutiere sa plece din zona. Din nefericire pentru ea a fost descoperita de politisti .

 

UPDATE 1: Barbatul acrosat de doua autovehicule a traversat strada sa-si stranga in brate iubita, aceasta abia coborase din microbuzul de Bucuresti. Din graba si neatentie, nu s-a asigurat si a fost initial acrosat de un microbuz al carui sofer a incercat sa evite impactul si a virat puternic de volan, iesind de pe spatiul carosabil in rigola de pe marginea drumului. Din spatele microbuzului se deplasa un autoturism usor care nu a mai putut evita contactul si a acrosat din nou victima, aceasta fiind  tarata zeci de metri. Autoturismul usor a parasit locul accidentului. La fata locului in aceste momente sunt mai multe echipaje de politisti si criminalisti. Vom reveni cu detalii

 

STIREA INITIALA : Accident deosebit de grav pe DN24B, pe raza localitatii vasluiene Cretesti, la intersectia spre Hoceni . Un barbat si-a pierdut viata, fiind acrosat de doua autorisme.

Echipajul ambulantei ajuns la fata locului nu a mai putut face nimic pentru victima.

VEZI AICI VIDEO

Vom reveni cu detalii. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img