vineri, 29 martie, 2024

UPDATE: Accident rutier grav la Rasesti. Doua persoane au fost transportate la spital – FOTO

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: Doi tineri in varsta de 18, respectiv 22 de ani, au suferit vatamari corporale urmare a implicarii lor intr-un accident de circulatie care a avut loc aseara pe raza comunei Dranceni.

Aseara, la ora 21.28 am fost sesizati prin apelul de urgenta 112 cu privire la faptul ca pe raza comunei Drinceni, a avut loc un accident rutier in urma caruia a rezultat vatamarea corporala a doua persoane.

La locul producerii accidentului s-au deplasat politisti din cadrul Serviciului  Rutier Vaslui, care, din primele cercetari au stabilit urmatoarele:

A.Andrei in varsta de 22 de ani, din comuna Drinceni, conducea autoturismul pe DN 24 B, pe raza localitatii Risesti, din directia Husi catre Albita, iar intr-o curba la stanga, a pierdut controlul asupra directiei de deplasare si s-a rasturnat in afara partii carosabile.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a unui tanar de 18 ani, din comuna Drinceni, pasager in autoturism. Acesta a fost transportat initial la Spitalul municipal Husi unde a fost diagnosticat cu ”politraumatism prin accident rutier, traumatism cranio-facial, contuzie glezna, plagi escoriate”, iar ulterior a fost transferat la o unitate medicala din municipiul Iasi. De asemenea, conducatorul auto a fost transportat la spital unde a fost diagnosticat cu ”traumatism cranio-facial, contuzie toracica, contuzie cervicala, fractura cu mica deplasare epifiza radius, plagi escoriate”. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.

In cauza  s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa , politistii rutieri urmand a stabili cu exactitate imprejurarile in care a avut loc accidentul.

STIREA INITIALA: In urma cu cateva momente, un accident rutier s-a produs pe DE581, in apropiere de intrarea in localitatea Rasesti. Un autoturism marca VW Bora a ajuns in afara spatiului carosabil, dupa ce s-a rasturnat de mai multe ori. Doua persoane de sex masculin au fost transportate de doua echipaje ale ambulantei la Spitalul Municipal “Dimitrie Castroian” din Husi. Conform primelor informatii obtinute de la fata locului, autoturismul se deplasa catre Rasesti, iar din cauza unei explozii la una dintre anvelope, masina a iesit in afara spatiului carosabil, ajungand pe un teren agricol.VOM REVENI CU DETALII.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img