marți, 19 martie, 2024

Update: agresorul sexual de la Husi, un recidivist eliberat anul trecut – FOTO

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: Politistii au efectuat cercetari, iar ca rezultat, au reusit sa il identifice pe agresor. Barbatul este un husean recidivist, eliberat in anul 2017, fiind arestat pentru infractiunea de viol.

 

VOM REVENI DETALII!

 

Stirea initiala : Pe reteaua de socialiazare circula din cursul zilei de Duminica, 15 aprilie, un mesaj disperat al unei mame. Aceasta informeaza faptul ca un individ in varsta de pana la 30 de ani, slabut si inalt, ar fi prins doua fete si ar fi incerca sa intretina relatii sexuale orale cu ele. Totul s-ar fi intamplat Duminica intre orele 14:30 si 14:45 pe strada Aleea Scolii din municipiul Husi, zona stadion. Din fericire, cele doua minore extrem de panicate au reusit sa scape din bratele agresorului si sa fuga intr-o locuinta.

Conform mesajului de pe reteaua de socializare al mamei disperate, atacatorul ar fi purtat un trening albastru spre negru care avea desenat pe spate un televizor cu doua antene.

Parintii minorei au depus o plangere la Politia Husi, iar organele de ancheta au deschis un dosar penal si au demarat imediat o ancheta pentru descoperirea faptasului.

VOM REVENI CU DETALII!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img