luni, 18 martie, 2024

Update : Angajat al Finantelor Husi, gasit decedat intr-o albie de rau . Astazi va fi inmormantat- FOTO

Distribuie:

Publicat:

UPDATE : Costel Hagiu va fi inmormantat astazi, 20 martie , la Cimitirul Sfantul Toma, la ora 11:00 .

Moartea lui Costel H., in varsta de 53 de ani, angajat al Finantelor Publice Husi, a fost primita cu stupoare de cei care il cunosteau. Barbatul avea multi prieteni care astazi il plang si nu isi explica cum s-a intamplat totul. Politistii si medicii legisti lucreaza in continuare la elucidarea misterului mortii barbatului.

Potrivit unui raport preliminar al medicilor legisti, Costel H., a murit inecat in paraul in care a fost descoperit. Unii ar spune ca este inexplicabil caci nivelul apei era foarte mic, insa reamintim faptul ca acesta a fost gasit cu fata in sus .

Chiar daca pe corp nu s-au descoperit urme de violenta, asupra acestui caz planeaza inca suspiciuni, motiv pentru care politistii continua cercetarile.

Barbatul a fost vazut ultima data sambata, 16  martie, la un restaurant din Husi in timp ce participa la un parastas. A doua zi, cadavrul acestuia a fost descoperit in albia unui parau de catre un localnic.

Stirea initiala : Tragedie în municipiul Husi, pe strada Valciu Veteranul . Costel.H, in varsta de 53 de ani, angajat al Administratiei Finantelor Publice Husi a fost descoperit de un trecator, mort, cu fata in sus intr-o albie de rau. Imediat la fata locului au ajuns politistii care stabilit un perimetru si au demarat o ancheta .

Trupul neinsufletit al barbatului a fost preluat de IML Vaslui, care in urma autopsiei va stabili cauza mortii .

Un procuror criminalist a fost prezent la fata locului .

 

Vestea mortii barbatului a venit ca un trasnet pentru toata lumea . Colegii de la munca sunt șocați, iar vecinii sunt muti de uimire .

Toti afirma faptul ca decedatul era un om bun si carismatic .

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img