sâmbătă, 20 aprilie, 2024

UPDATE BARLAD : Barbatul , victima accidentului de munca din aceasta dimineata a murit la spital

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: “Din primele cercetări efectuate de polițiștii a reieșit ca victima este din satul Crâng, comuna Ciocani. Acesta era angajat la firma care construia imobilul, de tip locuinta, alături de trei muncitori. Barbatul a căzut de la o distanta de aproximativ sapte metri, in interior , pe casa scărilor. In cauza ș-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpa” , conform declarațiilor purtatorului de cuvant al IPJ Vaslui, inspector șef Bogdan Gheorghiță.

La aceasta ora la locul accidentului se afla si o echipa a Inspectoratului Teritorial de Munca Vaslui.

 

STIREA INITIALA : In zi de mare sarbatoare, un barladean a fost urmarit de ghinion.

In aceasta dimineata un echipaj de la Ambulanta a fost solicitat sa intervina pe strada Mircea cel Batran, din Barlad. Un barbat in varsta de 57 ani a cazut de la o inaltime de circa 7 metri, de pe o casa .

Acesta a fost transportat de urgenta la Spital “la aceasta ora fiind in coma,intubat , diagnosticul fiind politraumatism prin cadere de la inaltime” a declarat pentru “ Buna ziua, Vaslui”, purtatorul de cuvant al institutiei, Adrian Gheorghiu.

Politia s-a deplasat si ea la locul accidentului pentru a cerceta cauzele care au dus la acest nefericit accident. Apelul la 112 a fost efectuat de un amic al barbatului care lucra impreuna cu el.
Revenim cu detalii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img