joi, 28 martie, 2024

UPDATE BARLAD: “DRAG NE-AI FI INTREBARE!” – FOTO/LIVE

Distribuie:

Publicat:

Sute de persoane sunt, la aceasta ora, in fata Primariei Barlad, unde protesteaza impotriva Legii amnistiei si gratierii. Protestatarii au adus mai multe steaguri si pancarte. Ba mai mult, un moment emotionat a fost cand cei prezenti au cantat impreuna IMNUL ROMANIEI.

STIREA INITIALA: A patra zi de protest! Vineri, peste 250 de barladeni si-au dat întâlnire , din nou, in fata primariei. De aceasta data au fost mai vocali iar pancartele afișate au fost pline de inspirație! ” Data viitoare ies la votare”, ” furtul este un păcat” , ” cine nu sare, nu vrea schimbare” dar actuale au fost si cele scandate in serile trecute. Se așteaptă ca sâmbăta, de la ora 18, sa participe un număr mai mare de barladeni având in vedere ca este Weekend!

STIREA INITIALA 2: Pentru a treia seara consecutiv bârlădenii au ieșit in strada.  
                                                                                
 Peste 350 de ” RAGALII” au protestat , pașnic, in fata Primariei. Bunici, tineri, oameni de afaceri, consilieri locali, , copiii si căței își exprima furia si nemulțumirea in legătura cu cele doua ordonanțe adoptate ” hoțește”.   

 ” In democrație Hoții stau la puscarie”, Jos ordonanța 13/2017″, ” Dragnea nu uita, România nu-i a ta”, ” mai am 8 zile sa strig jos ordonanța 13″, ” Buzatu ragalie, marș la pușcărie” sunt doar câteva dintre sloganurile strigăte de cei nemulțumiți. Singura noutate a constituita prezenta  unui echipaj de la I.S.U si mașinile de poliție care tranzitau zona.

 Si mâine seara, de la ora 18:30 , sunt așteptați bârlădenii sa protesteze.

STIREA INITIALA: Aproximativ 300 de barladeni au ieșit in aceasta seara in strada! Pașnici aceștia au protestat pe platoul de lângă Biserica Domnească după care s-au mutat in fata Primariei. In sunetele claxoanelor de mașini, cei care se aflau in trafic i-au salutat pe aceștia , se auzeau mesajele lor. ” PSD ciuma roșie”, ” ieșiți din casa dacă va pasa”, ” demisie” si ” nu scăpați”.

La protest au participat si oameni de afaceri, consilieri locali dar si un trădător! Cezar Toporas cel care si-a vândut votul PSD-ului  s-a aflat lângă protestari. Acesta a preferat sa-si ascundă fata ( n.r.  poate i-a fost teama sa nu fie recunoscut) a stat câteva minute după care a dispărut.                                                                              
Protestarii, majoritate tineri, au fost pașnici si au promis ca si joi seara vor fi pe treptele Primariei dacă Grindeanu nu anulează ordonanțele.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img