luni, 18 martie, 2024

UPDATE FOTO:ACCIDENT CU VICTIME IN APROPIERE DE BARLAD

Distribuie:

Publicat:

Cu câteva minute bune s-a produs un accident rutier pe DE 581, pe drumul dinspre Badeana către Barlad. 

La fata locului au fost prezente un echipaj ASAS din cadrul Detasamentului de Pompieri Barlad împreuna cu doua echipaje ale SAJ Vaslui. 

Trei victime au ajuns la spitalul de urgenta , fiind vorba de doua femei( mama si fiica) si șoferul implicat in producerea evenimentului. 

Conform declarațiilor purtatorului de cuvant, Adrian Gheorghiu, “victimele sunt in stare stabilă si sunt investigate medical. 

Este vorba de doua femei, mama si fiica. Prima in varsta de 60 de ani, diagnosticata cu traumatism toracic forte. Fiica , 38 de ani, care se afla la volan are traumatism prin accident de circulație, plăgi multiple la nivelul brațului si antebratului cauzate de cioburile produse prin spargerea parbrizului. Nu pune probleme medicale, conștiente. 

Șoferul vinovat, are 63 de ani , diagnosticul fiind de politraumatism accident de circulație, traumatism cranian. Este purtător de stimulator cardiac, bolnav cronic si diabetic, si acesta rămâne in investigații.”
Polițiștii din cadrul Biroului Poliției Rutiere se afla la fata locului pentru a stabili cu exactitate cauzele accidentului. 

Apelul a fost primit la ora 12:32 si din primele informații se pare ca șoferul in varsta de 63 de ani se afla la volanul unei dubite si a intrat pe contrasens. In cazul in care acesta va fi găsit vinovat i se va întocmi dosar penal pentru vătămare corporala din culpa.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img