luni, 18 martie, 2024

UPDATE VIDEO BARLAD: L-AU PRINS PE INCENDIATOR

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: Politistii  barladeni au retinut un tanar de 19 ani, din municipiul Barlad, acesta fiind banuit de savarsirea urmatoarelor infractiuni: furt, conducerea unui autovehicul fara a poseda permis de conducere si distrugere. 
 
Evenimentul a fost anuntat in seara zilei de sambata, 25 martie, in jurul orei 21.30, de catre un barbat din municipiul Barlad cu privire la faptul ca i-a fost sustras un autovehicul tip taxi. 
 
​In urma cercetarilor efectuate, politistii au stabilit urmatoarele: barbatul a coborat din autovehiculul tip taxi, pe care il conducea, lasand cheile in contact. Profitand de acest lucru, la scurt timp, un tanar s-a urcat la volanul autoturismului si  l-a condus pana la iesirea din municipiul Barlad, catre Vaslui. A distrus o portiune din gardul unui parc auto, a avariat alte doua autovehicule si a intrat in coliziune cu un autoturism din incinta parcului, luand foc.
 
​Politistii au reusit sa identifice un tanar de 19 ani, din municipiul Barlad, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, pe care l-au retinut in aceasta dimineata. Pe numele acestuia a fost intocmit dosar penal, sub aspectul savarsirii infractiunilor de furt, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre  o persoana care nu poseda permis de conducere si distrugere.  Urmeaza sa fie stabilita si valoarea prejudiciului cauzat. 
 
​Tanarul urmeaza sa fie prezentat la Parchetul de pe langa Judecatoria Barlad, cu propunere de dispunere a unei masuri preventive.  

STIREA INITIALA: Pompierii au fost solicitați sâmbătă seara să intervină pentru a stinge un autoturism cu însemnele Taxi, care era în flăcări între localitățile Bârlad și Zorleni. Incendiul nu s-a soldat cu victime.

În jurul orei 21:40, Detașamentul de Pompieri Bârlad a fost chemat să intervină cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, în apropiere de localitatea Zorleni, unde ardea un autoturism taxi. Conform informațiilor furnizate de pompieri, la fața locului nu au fost găsite victime.

Surse din rândul taximetriștilor bârlădeni spun că vehiculul cu însemne de TAXI a fost furat în această seară de pe raza municipiului Bârlad și apoi incendiat. Tot ei mai spun că în aceste momente polițiștii de la Biroul Rutier îl caută pe cel care a sustras autoturismul și i-a dat foc.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img