marți, 19 martie, 2024

Update Husi : dupa 5 ore, soferul beat a recunoscut ca a fost la volan – FOTO

Distribuie:

Publicat:

In seara zilei de marti, 13 noiembrie, un accident rutier a avut loc pe strada Husi – Stanilesti . Protagonistul Georgian .B, aflat in stare de ebrietate a incercat sa se faca nevazut de la fata locului si sa minta autoritatile, spunandu-le ca nu se afla la volanul autoturismului implicat in evenimentul rutier . La fata locului si-a facut aparitia un verisor al tanarului care a declarat ca el a condus autoturismul, chiar daca toti martorii accidentului l-au vazut pe Georgian la volanul autovehiculului . Intr-un final, dupa 5 ore de ancheta si audieri , verisorul lui Georgian .B, a recunoscut ca a mintit si ca de fapt, cel indicat de martori a condus autorurismul implicat in eveniment . Conducatorul auto a refuzat sa fie testat alcoolscopic si acum se va alege cu dosar penal

Stirea initiala : Un accident rutier s-a produs marti, 13 noiembrie, pe strada Husi – Stanilesti . Evenimentul s-a produs pe fondul neatentiei si nepastrarii distantei corespunzatoare fata de un alt autoturism . Un autovehicul marca Skoda a acrosat din spate un autoturism marca Seat care se incadrase sa vireze stanga, aruncadu-l in decor, iar autoturismul marca Skoda s-a izbit frontal de un stalp. Politistii rutieri huseni au o misiune grea in a depista cine se afla cu adevarat la volan . Practic, martorii oculari ai evenimentului spun ca la volan se afla Georgian. B , insa , in fata politistilor s-a prezentat un tanar, var al domnului Georgian, care a afirmat ca se afla la volan . Georgian. B, se afla sub influenta bauturilor alcoolice . Daca banuiala politistilor se va concretiza, cei doi se vor alege cu dosar penal .

 

Tanara din autoturismul Seat a fost preluata de un echipaj EPA si transportata la Spitalul Municipal “Dimitrie Castroian” Husi. Starea acesteia era stabila, insa s-a panicat foarte tare .

STIRE IN CURS DE ACTUALIZARE. Vom reveni cu detalii

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img