marți, 19 martie, 2024

UPDATE: Incendiu intr-un restaurant din Vaslui din cauza unui cos de fum neizolat-FOTO

Distribuie:

Publicat:

UPDATE:Vineri,29 ianuarie, in jurul orelor 09:47, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ,,Podul Inalt” al judetului Vaslui a fost solicitat sa intervina pentru stingerea unui incendiu  produs la acoperisul unei constructii cu destinatia de  unitate de alimentatie publica.

La locul producerii evenimentului, s-au deplasat patru echipaje cu trei autospeciala de stins incendii cu apa si spuma si o autospeciala de interventie la inaltime din cadrul Detasamentului de pompieri Vaslui, iar in urma recunoasterii s-a constatat ca incendiul se manifesta prin ardere mocnita, cu degajari mari de fum si gaze toxice la nivelul acoperisului, riscand generalizarea acestuia la intreaga constructie.

Imediat dupa recunoastere, s-a actionat pentru localizarea si lichidarea incendiului concomitent, cu protejarea bunurilor expuse incendiului.

In urma evenimentului, din fericire nu au fost victime, iar datorita inteventiei prompte a echipajelor de stingere, incendiul a fost localizat in faza de dezvoltare a acestuia, pagubele limitandu-se la aproximativ 18 mp de acoperis din tabla ondulata pe astereala din lemn si termoizolatia din vata poliuretanica aferenta acestuia. 

Cauza probabila care a putut genera incendiul a fost un burlan de fum neizolat corespunzator fata de materialele combustibile (lemn).

Stirea initiala:
Mai multe autospeciale din cadrul ISU Vaslui au intervenit in aceasta la un incendiu localizat la Restaurantul Vecchia Roma din municipiul Vaslui. Potrivit primelor informatii, sesizarea a fost facuta in jurul orei 9:51. Angajatii de aici au sunat la 112, iar mai multe echipaje de la pompieri si Gaz Est au fost trimise la fata locului.

” In momentul sosirii echipajelor de interventie erau degajari de fum in podul restaurantului. Incendiul a fost localizat si lichidat. Cauzele sunt in curs de stabilire”, a declarat pentru” Adevarul”, Laurentiu Rosu, purtator de cuvant ISU Vaslui.

VOM REVENI CU DETALII

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img