joi, 18 aprilie, 2024

UPDATE : A inceput perchezitia la locuinta lui Liviu Iacob – FOTO

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: 

Dupa mai bine de 8 ore de asteptari, procurorii si mascatii au patruns in locuinta lichidatorului husean Liviu Iacob . Practic ,acum a inceput perchezitia la domiciliul consilierului judetean PNL.In cursul diminetii , anchetatorii au descins la sediul firmei situata pe Strada 1 Decembrie,de unde cel mai probabil au ridicat probe. Pana la aceasta ora nu se stie calitatea de martor sau inculpat, a lichidatorului husean Liviu Iacob . VOM REVENI CU DETALII

UPDATE : Inca de la primele ore ale diminetii mascatii au descins la mai multe locuinte si sedii de firma din capitala si din 14 judete, printre care si la cele ale omului de afaceri husean, Liviu Iacob ( cel care ocupa functia consilier judetean din cadrul CJ Vaslui) .

 

Toata actiunea se desfasoara sub coordonarea Parchetului de pe langa Tribunalul Mures, in Capitala, precum si in toate celelalte 14 judete., inclusiv in Vaslui, respectiv municipiul Husi. 

 

Potrivit anchetatorilor, dupa cercetari, in perioada 2012-2016, reprezentantii unei firme de transporturi rutiere de marfuri din Mures, ar fi stabilit relatii comerciale fictive si ar fi inregistrat facturi fiscale fara sa aiba la baza un continut real. Totodata, cei care sunt la aceasta ora anchetati, ar fi omis inregistrarea in totalitate a livrarilor efectuate, beneficiind asadar de deduceri fiscale ilegale.

In toata aceasta afacere ilegala, statul este prejudiciat cu peste 1.300.000 lei. 

Politistii si mascatii vor pune in executare 15 mandate de aducere a persoanelor in cauza, la audieri. Tot din acest motiv politisti si mascati il asteapta pe Liviu Iacob la aceasta ora in fata locuintei sale . Conform surselor noastre acesta era plecat din judet insa se afla acum in drum spre casa. Controversatul lichidator husean, urmeaza sa fie dus la audieri. 

 

Vom reveni cu detalii!

 

STIREA INITIALA :EXCLUSIV : la aceasta ora, la locuinta consilierului judetean Liviu Iacob sunt politistii si mascati . In domiciliul situat pe soseaua Husi -Stanilesti, doi politistii dau telefoane de zor si rasfoiesc hartii, in timp ce un echipaj al trupelor de interventie sunt gata sa actioneze . Liviu Iacob nu este de gasit pentru anchetatori .

VOM REVENI CU DETALII

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img