News Flash:

UPDATE: Performanta pentru SAJ Vaslui la Concursul National de Ambulante-FOTO

10 Octombrie 2016
13212 Vizualizari | 0 Comentarii
UPDATE: Echipajul husean cu asistent tip B2 (asistent - Vasile Rata, ambulantier Placinta Valerica si voluntara Popa Andreea, a obtinut luat locul 3, si echipajul cu doctor tip C2 (Dr. Ungureanu Daniel, asistent Buznea Carmen si ambulantier Buznea Neculai- a obtinut locul 8. Aceste sunt unele destul de importante, deoarece echipajele vasluiene s-au concurat cu echipaje sosite din judete cu o mare traditie in medicina de urgenta; vorbim aici de Timisioara, Cluj, Iasi, Bucuresti sau Sibiu.


Stirea initiala:In competitie sunt inscrise 24 de echipaje, Serviciul de Ambulanta al judetului Vaslui fiind reprezentat de doua echipaje de la substatia Husi, unul de tip B2(fara medic)-format din Rata Vasile (asistent), Placinta Valerica (ambulantier) si Popa Andreea (voluntar). Al doilea echipaj vasluian este unul de tip C2 si este format din Dr. Ungureanu Daniel, Buznea Carmen (asistent) si ambulantier Buznea Neculai. Personalul de la ambele echipaje C2 si B2, fiind de la statia Husi

Concursul National de Ambulante, organizat la Sinaia, se afla la a 7-a editie, si a debutat pe data de 5 octombrie, cu o ceremonie oficiala de deschidere si sedinta tehnica, prima intrecere efectiva avand loc joi, 6 octombrie, unde echipajul husean de tip B2 a reusit sa obtina locul 3. Astazi, 7 octombrie, va concura si echipajul de tip C2, condus de Dr. Ungureanu Daniel, purtatorul de cuvant din cadrul SAJ VASLUI. Vom reveni cu detalii.

Galerie Foto


rata vasile placinta valerica popa andreea buznea carmen saj vaslui
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0799 (s) | 35 queries | Mysql time :0.018641 (s)