vineri, 29 martie, 2024

UPDATE: Soferul de la Ghermanesti care a distrus o familie, cercetat in libertate

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: Tanarul Ovidiu.C. in varsta de 24 ani, domiciliat in localitatea vasluiana Dranceni, vinovat de producerea nefericitului evenimnet rutier din data de 31 martie, va fi cercetat in libertate. Vestea a venit ca un soc pentru familia indurerata. Doamna procuror cu state vechi in Parchetul de pe langa Judecătoria Huși intr-un mod numai de dansa inteles, a respins propunerea de arestare preventiva venita din partea politistilor si a dispus punerea in libertate a conducatorului auto, fara nicio alta masura preventiva, considerand ca din perspectiva gravitatii faptei, acesta nu prezinta un pericol social deosebit.

Va reamintim ca in dupa amiaza zilei de 31 martie, un sofer aflat sub influenta bauturilor alcoolice, care circula conform martorilor si cu viteza, a intrat intr-o curba pe contrasens, a acrosat o femeie (mama si sotie) in varsta de 53 de ani, care a decedat la spital.

 

UPDATE:  Tanarul Ovidiu Andrei Chiparca in varsta de 24 de ani, din localitatea Drînceni, județul Vaslui, a fost reținut de polițiștii vasluieni pentru 24 de ore. Acesta este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Vaslui efectuează cercetări față de un bărbat de 24 de ani, din localitatea Drînceni, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

În ziua de 31 martie a.c., ora 16.18, în timp ce se deplasa pe drumul sătesc Ghermănești, comuna Drînceni, județul Vaslui, la volanul unui autoturism înmatriculat în județul Vaslui, fiind sub influența băuturilor alcoolice, bărbatul a provocat un accident rutier, soldat cu decesul unei femei de 53 de ani și vătămarea corporală a unui bărbat de 59 de ani, ambii din localitatea Ghermănești, comuna Drînceni.  

CITESTE SI: Accident mortal la Ghermanesti: victima, o femeie de 53 de ani

Testarea conducătorului auto a indicat o valoare de 0.23 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. Rezultatul analizei probelor de sânge a indicat o valoare de 0.59 g/l, respectiv 0.43 g/l, în sânge.

CITESTE SI: Apel umanitar: 3 copii dintr-un sat vasluian au nevoie de ajutorul nostru! FOTO

În data de 02 aprilie a.c., polițiștii rutieri l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, cu propunerea de arestare preventivă.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img