marți, 19 martie, 2024

UPDATE: Un om al strazii i-a acordat primul ajutor copilului spulberat de o duba. Copilul venea de la scoala

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: Un copil in varsta de noua ani a ajuns in stare critica la spital, miercuri dupa-amiaza, dupa ce a fost lovit, pe un trotuar din municipiul Vaslui, de un microbuz al carui sofer a tras dreapta de volan pentru a evita impactul cu o alta masina aflata in fata sa. Baiatul venea de la scoala si mergea linistit pe trotuar cand duba care circula cu viteza l-a lovit si l-a tarat cativa metri. Copilul urla de durere, iar trecatorii se uitau ingroziti. Un om al strazii s-a incumetat si l-a scos de sub autoutilitara
Potrivit primelor informatii oferite de politistii vasluieni, accidentul s-a petrecut intr-o intersectie de pe bulevardul Stefan cel Mare, in apropiere de Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui, dupa ce soferul unui microbuz, un barbat de 40 de ani, a ajuns cu masina pe trotuar si l-a lovit pe copilul de noua ani. Ulterior, autovehiculul a iesit de pe trotuar si s-a oprit pe marginea unui canal.
”In urma primelor cercetari, s-a stabilit ca soferul de 40 de ani, pentru a evita coliziunea cu un autoturism aflat in fata sa si condus de o femeie de 56 de ani care intentiona sa efectueze virajul la stanga, a virat brusc spre dreapta, patrunzand pe trotuar. Politistii vor stabili in urma anchetei care dintre cei doi conducatori auto se face vinovat de producerea accidentului”, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Vaslui, Alina Tonica.
Baiatul a fost transportat in stare critica la spital, fiind supus unor interventii chirurgicale.
Politistii vasluieni au intocmit dosar penal in acest caz, pentru vatamare corporala din culpa.

STIREA INITIALA: Un minor in varsta de 9 ani este in stare grava dupa ce a fost acrosat pe trotuar de o dubita. Victima a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui si a intrat imediat in sala de operatie. Accidentul s-a petrecut in apropierea SJU Vaslui. Un martor a sunat imediat la 112.

“Am fost anunţaţi la numărul de urgenţă 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier în apropierea Spitalului Judeţean. Poliţişti din cadrul Biroului Rutier Vaslui s-au deplasat la faţa locului pentru cercetări. În urma primelor verificări, s-a stabilit faptul că un bărbat de 40 de ani, aflat la volanul unei autoutilitare, pentru a evita un autovehicul care se deplasa în faţă, pe acelaşi sens de mers şi al cărei conducător, o femeie de 56 de ani din Vaslui, intenţiona să facă un viraj la stânga, a virat brusc dreapta şi a ajuns cu maşina pe trotuar, lovind un minor de 9 ani, care se întorcea de la şcoală”, a declara purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Alina Tonică.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img