joi, 18 aprilie, 2024

UPDATE:Un politist de la IPJ Vaslui,implicat intr-un accident la intrare in municipiu-FOTO

Distribuie:

Publicat:

UPDATE:Un politist din cadrul Directiei de Interventii si Actiuni Speciale a Inspectoratului de Politie a Judetului Vaslui a fost implicat in aceasta dimineata in accidentul de pe Strada Stefan cel Mare, din Vaslui. 

Evenimentul s-a produs pe fondul neacordarii de prioritate si s-a soldat si cu o victima,  un barbat de 37 de ani, care prezenta un traumatism cranio cerebral si care a fost preluat de echipajul SMURD si transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui pentru a primi ingrijiri medicale.Politistii rutieri fac cercetari pentru a stabili imprejurarile in care s-au produs accidentul.

Stirea initiala:Un accident rutier a avut loc in urma cu putin timp la intrarea in municipiul Vaslui.Potrivit primelor informatii se pare ca ests vorba de o neacordare de prioritate.O persoana a avut nevoie de ingrijiri medicale.La fata locului se afla in prezent echipaje ale Politiei Locale,Politiei Rutiere cat si un echipaj Smurd.

“În urma evenimentului rutier a fost înregistrată o victimă, un bărbat de 37 de ani, care prezenta un traumatism cranio cerebral prin accident rutier. Acesta a fost transportat de echipajul SMURD la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, pentru îngrijiri”, a precizat Laurenţiu Roşu, purtător de cuvânt al ISU Vaslui.

Vom reveni cu detalii

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img