News Flash:

UPDATE VIDEO:HUSI-Copii ridicati de DGASPC Vaslui. Acestia proveneau dintr-o familie dezorganizata

28 Februarie 2016
2277 Vizualizari | 0 Comentarii
eresgdfgdf
UPDATE:Patru copii cu varste cuprinse intr 2 si 9 ani au fost scosi astazi dintr-o familie din Husi, cu executorul judecatoresc si jandarmii, dupa ce Politia a sesizat reprezentantii Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului ca minorii sunt infometati si neglijati.Vezi ce spun parintii:/>

Marti, 23 februarie, Jandarmii impreuna cu reprezentatntii DGASPC Vaslui
si cu ajutorul unui executor judecatoresc, asistentii sociali au ridicat patru copii din municipiul Husi, micutii aveau varste cuprinse intre 2 si 9 ani. Motivul principal pentru care autoritatile s-au autosesizat este ca micutii era infometati si neglijati.

” In urma evaluarii initiale, s-a constatat o situatie de risc major pe fondul neglijarii parentale manifestata prin nesupraveghere pe timp de zi, alimentatie inadecvata, gestionarea defectuoasa a veniturilor si a conflictelor frecvente dintre parinti”, au precizat reprezentantii DGASPC Vaslui.

Desi familia huseana era sprijina de autoritatile locale cat si de o fundatie, situatia dramatica si ignoranta asupra copiilor nu s-a ameliorat. In aceste conditii, oficialii DGASPC Vaslui au apelat la judecatorii din cadrul Tribunalului Vaslui, care au emis o ordonanta presedintiala in vederea ridicarii si securizarii celor 4 copii din familia huseana.

.” Procedura de executare silita s-a realizat astazi si a decurs fara probleme”, au completat reprezentantii DGASPC Vaslui.

municipiul husi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0789 (s) | 24 queries | Mysql time :0.012628 (s)