vineri, 29 martie, 2024

UPDATE VIDEO: “ ROMANIE, te mananc ! “ cu huseanul IONUT TOADER- Primul episod

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: Asa cum am promis, va tinem la curent cu proiectul huseanul Ionut Toader. In seara aceasta, chiar de ziua actorului, in mediul online a fost difuzat primul episod din emisiunea “Romanie, te manac ! ”



 

 

STIREA INITIALA: Se numeste Toader Ionut, are 25 de ani, este originar din municipiul Husi si are o pasiune frumoasa, in speta teatrul. A descoperit-o in liceu, cand era invitat la diferite evenimente ale scolii, pentru a face parte din program. Pe atunci folosea monologuri ale comediantului Doru Octavian Dumitru.

In clasa a X-a a intrat in trupa de teatru amator „Alexandru Giugaru”, din cadrul Casei de Cultura cu acelasi nume. Dupa numai doi ani, a reusit performanta de a obtine premiul pentru „Cel mai bun actor”, lucru care l-a influentat in decizia de a se gandi serios la o cariera in teatru.

A renuntat la Academia de Poliție pentru UNATC Bucuresti. Iata-l acum, la 5 ani distanta, jucand pe cele mai importante scene din Bucuresti si reusind sa atraga cuvinte de lauda de la profesionisti. Inspirandu-se din experientele de zi cu zi, prin metropola bucuresteana, Ionut Toader s-a gandit sa faca niste sketch-uri, care sa scoata in evidenta partea umana a tarii noastre, cu bucuriile si supararile ei.

Intreaga emisiune din mediul online va fi finanțata din propriile resurse ale actorului.

„Toate episoadele se vor gasi pe pagina de Facebook Ionut Toader, locul in care imi concentrez eu toate ideile. Emisiunea va aparea in curand, iar cotidianul bzv.ro vă va tine la curent cu toate episoade aparute. La proiectul «Romanie, te mananc!» ma gandesc din aprilie 2016. Nu era nimic foarte clar in mintea mea, asa ca am hotarat sa astept putin, timp in care mi-am pus toate ideile pe foaie si am incercat sa le dezvolt si sa le organizez. Intr-un final am ajuns la o varianta despre care simteam ca se potrivea intocmai cu dorinta mea. In cea mai mare parte, inspiratia mi-o gasesc in experientele mele cu oamenii de care ma lovesc, mai mult sau mai putin bland. Sunt atent si observ si ceea ce li se intampla altora, ascult povesti si le transform apoi in subiecte. Asadar, «Romanie, te mananc! » va fi o emisiune in mediul online, facuta pe cont propriu (gandita si sponsorizata de mine)”, a declarat Toader Ionut, pentru bzv.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img