joi, 28 martie, 2024

Urmarire cu focuri de arma in Manastur. Un tanar de 17 ani a pus pe jar politia clujeana

Distribuie:

Publicat:

Politistii clujeni au depistat un tanar, de 17 ani, care conducea un autovehicul neinmatriculat, cu numar fals, pe raza cartierului Manastur. Acesta nu a oprit la semnalul politistului, iar pentru retinerea lui si a pasagerilor a fost efectuat un foc de avertisment, in plan vertical.

”La data de 4 februarie, in jurul orei 23:30, un politist din cadrul Politiei municipiului Cluj-Napoca – Sectia 4 Politie si un jandarm din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca in timp ce isi desfasurau atributiile de serviciu pe raza cartierului Manastur, au observat un conducator auto care circula cu viteza excesiva.

Cel in cauza a patruns cu viteza in sensul giratoriu de la intersectia strazilor Mehedinti si Izlazului si nu a oprit la semnalul de oprire efectuat de catre politist, continuandu-si deplasarea. Astfel, patrula auto a pornit in urmarirea acestuia, cu semnalele acustice si luminoase in functiune.

La un moment dat, conducatorul auto a oprit autovehiculul si impreuna cu alte doua persoane au coborat din autovehicul si au fugit. Politistul si jandarmul au pornit in urmarirea lor si i-au somat sa se opreasca, cei trei neconformandu-se. Pentru oprirea lor, a fost necesara efectuarea unui foc de avertisment in plan vertical. In urma uzului de arma nu au rezultat victime, iar cei trei au fost retinuti si condusi la sediul unitatii de politie.”, arata reprezenantii IPJ Cluj.

In urma cercetarilor efectuate, politistii au stabilit ca autorismul a fost condus de catre un tanar,  in varsta de 17 ani, din Gilau. Totodata, numarul de inmatriculare aplicat autovehiculului era fals, acesta fiind neinmatriculat.

In cauza se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducerea unui vehicul fara permis si conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat, cu numar fals, fapte prevazute de Codul penal.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img