vineri, 26 aprilie, 2024

Urmarit international, condamnat la 20 de ani de inchisoare, depistat la controlul de frontiera vasluian

Distribuie:

Publicat:

Politisti de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita au depistat si retinut un barbat cu dubla cetatenie, romana si R. Moldova, pe numele caruia era emisa o alerta de punere in aplicare a unui mandat de arestare si predare sau extradare, acesta avand de executat o pedeapsa privativa de libertate de 20 de ani pentru savarsirea de infractiuni contra proprietatii pe teritoriul Frantei.

In data de 8 noiembrie, in jurul orei 16.00, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei de stat,  ca pasager intr-un autoturism inmatriculat in R. Moldova, Ion M., cu cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 29 de ani.

La controlul de frontiera, politistii de frontiera au constatat ca pe numele persoanei in cauza era emisa o alerta de punere in aplicare a unui mandat de arestare si predare sau extradare, emisa de autoritatile din Franta in data de 08.11.2018. Persoana in cauza are de executat o pedeapsa privativa de libertate de 20 de ani pentru savarsirea de infractiuni contra proprietatii pe teritoriul Frantei.

Ion M. a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale a I.P.J. Vaslui, in vederea luarii masurilor ce se impun.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img