sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Urmasi de-ai lui Stefan cel Mare, cu “orificiile” la produs in Italia

Distribuie:

Publicat:

In lupta supravietuirii catre ziua de maine, o parte dintre romani a considerat ca instrainarea le-ar aduce o viata mai buna. Mare parte din ei sunt oameni buni, cinstiti, muncindu-si trupul pana la epuizare, nu pentru ei, ci pentru un viitor mai bun al copiilor lor.

Dar, printre noi, romanii, sunt unii care nu ne seamana, sunt din alt film, din alta realitate, iar despre faptelor lor antisociale se pot citi randurile cronicilor negre de prin toate ziarele europene. Prea lenesi pentru a munci, prea prosti a sesiza acest fapt, sunt implicati in furturi, trafic de persoane si droguri, prostitutie sau chiar mai grav in crime. S-auzim povestea a doi tineri urmasi de-ai lui Stefan, care au plecat din Negresti si Roman in cautarea fericirii, tocmai in Italia. Cum n-aveau niciun chef sa munceasca au considerat ca cea mai buna solutie de a se intretine ar fi sa se prostitueze. "Ce sa ne mai murdarim, ne stricam frumusete de maini, zi lumina la munca…". Gandul a fost urmat de fapta, cei doi popularizandu-si serviciile prin intermediul unor site-uri de escorte masculine.

Evident, de treabacu prostitutia aveau habar doar ei, familiile fiind convinse ca lucreaza de se sparg pe vreun santier de constructii din Verona, da, orasul indragostitilor eterni, al lui Romeo si Julieta.

Numai ca, un prieten lasat in urma in tara a visat la partea lui de fericire, aici fiind prea ocupat cu statul degeaba. Dupa ceva discutii telefonice, s-a lasat cu o invitatie in Italia, rumanul cu aspiratii urmand sa fie gazduit de amici in apartamentul lor. Odata sosit la Verona, cel de-al treilea membru al grupului a mirosit ca pretenasii aveau ca ocupatie cea mai veche indeletnicire din lume, prostitutia. Nici n-avea cum sa nu-si dea seama, apartamentul era vizitat destul de des de clientii celor doi, afacerea duduind se pare. Chiar i s-a propus sa se alature demersului, dar, dupa spusele sale ar fi refuzat, chiar de mai multe ori. Intr-o buna zi, haladuind de unul singur prin apartament, plictisit si tot fara ocupatie, la fel ca in Romania, a pus mana pe laptop-ul celor doi, Dupa ce-a rasfoit, cat a rasfoit prin paginile de web, a luat la puricat hard-disk-ul dispozitivului, unde a gasit o paleta larga si explicita de imagini ale performantelor sexuale ale colegilor de apartament. Gandul marsav i-a incoltit instantaneu, dar s-a calmat si a asteptat momentul despartirii. Revenit in tara, i-a amenintat pe cei doi ca toti consatenii vor afla ce le ocupa timpul prin Verona si cat de pidosnic se intampla aceste fapte. Drept proba irefutabila le-a furnizat prin intermediul Whatsapp imaginile subtilizare la Verona.

Convinsi de faptul ca nu pot aparea in ochii vecinilor ceea ce sunt de fapt si de drept, cei doi au consimtit sa-i ofere santajistului banii pe care ii cerea – de trei ori cate 100 de euro. Si parca nici nu era mult, dar omul tot nu stergea materialele compromitatoare si cerea mereu alti bani. Si-au luat inima-n dinti si l-au reclamat la politie. Oamenii legii si-au luat in serios rolul si in scurt timp santajistul a trecut prin cercetarea penala, fiind trimis in judecata. Morala acestei povesti e ca strainii ne pot privi pe toti romanii ca principalii furnizori de servicii sexuale, si hetero, dar, iata, si gay, pentru ca si noi, suntem romani, ca si personajele descrise. Concluzia este ca in 27 de ani de democratie am reusit sa ne scoatem la produs in lume toate orificiile din dotare… 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img