vineri, 19 aprilie, 2024

Utilaj cautat de autoritatile spaniole, depistat la P.T.F. Albita

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din Punctul de Trecere a Frontierei Albita au depistat la controlul de frontiera si retinut pentru continuarea cercetarilor un utilaj marca Bobcat care figureaza in bazele de date ca bun cautat pentru confiscare in Spania.

In ziua de 6 octombrie,  la Punctul de Trecere a Frontierei Albita/ judetul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control necesare trecerii frontierei,  cetateanul din R. Moldova Sergiu S., in varsta de 33 de ani, conducand un ansamblu de vehicule format din autocamion si remorca, ambele inmatriculate in R. Moldova, transportand in remorca un utilaj marca BOBCAT.

 “La controlul de frontiera, colegii nostri au constatat ca utilajul in cauza figureaza in bazele de date ca „bun cautat pentru confiscare”, semnalare introdusa de Spania.Cu privire la aspectele constatate, Sergiu S. a declarat ca a preluat utilajul in cauza din Romania, la solicitarea patronului firmei de transport al carei angajat este  pentru a-l transporta in R. Moldova si ca nu are cunostinta despre faptul ca utilajul este implicat in vreun litigiu.” declara Irina MIRICA – purtator de cuvant al S.T.P.F. Vaslui

Politistii de frontiera efectueaza cercetari in cauza pentru savarsirea infractiunii de  tainuire, iar utilajul, in valoare de 21.150 lei, a fost retinut la sediul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Vaslui in vederea continuarii cercetarilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img