joi, 25 aprilie, 2024

„Va fi un sezon interesant!”

Distribuie:

Publicat:

Bogdan Pralea vede o editie de campionat interesanta, avand in vedere bugetele pe care le au la dispozitie echipele si de transferurile facute in aceasta vara.

”Din punctul meu de vedere, primele sase echipe care vor putea prinde play-off-ul, dupa returul campionatului sunt usor de anticipat, iar pentru locurile 7-8 lupta va fi intre 5-6 echipe, printre care ne numaram si noi. In aceasta vara am pierdut cativa jucatori cu experienta, dar prin inlocuirea lor cu jucatori tineri, sper sa se aduca un suflu nou echipei. Ne dorim ca acestia sa se integreze cat mai repede si impreuna sa formam o echipa puternica, capabila de surprize placute. Atat experienta mea, cat si a lui Raducu sper sa creeze acea stare de siguranta colegilor din aparare”, a spus Pralea.

Referitor la primul joc din noul sezon, portarul Vasluiului vede in CSM Bucuresti, o adversara cu o alta infatisare,fata de meciul desfasurat weekend-ul trecut in capitala: ”CSM are foarte multi jucatori, atat romani cat si straini, componenti de loturi nationale. Au un buget foarte mare, dar acest lucru nu ne impideica cu nimic sa reusim un rezultat pozitiv. Atuul nostru este dorinta noastra de a prinde din nou un loc in play-off-ul Ligii Nationale si sa nu uitam de cei care ne dau aceasta putere in fiecare meci disputat pe teren propriu si anume publicul vasluian. Ne dorim o sala arhiplina atat la acest meci cat si la meciurile ce vor urma”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img