vineri, 29 martie, 2024

Valeriu Ioan Ciupilan-noul presedinte al PNL HUSI

Distribuie:

Publicat:

Comitetul Judetean Executiv al PNL Vaslui a numit un nou presedinte la Organizatia Municipala PNL Husi in persoana d-lui Valeriu Ioan Ciupilan, consilier local – CL Husi

La sedinta Comitetului Judetean Executiv al Partidului National Liberal – Organizatia Judeteana Vaslui s-au adoptat cateva decizii politice, in contextul demararii pregatirii campaniei pentru alegerile parlamentare din acest an. Prima decizie se refera la numirea domnului consilier local Valeriu Ioan Ciupilan in functia de presedinte al Organizatiei Municipale PNL Husi. De asemenea, CJEx al PNL Vaslui a numit si un nou Birou Politic Local, prezidat de domnul Ciupilan, care are ca misiune imediata stabilirea unei strategii politice in baza careia sa se pregateasca alegerile parlamentare.

Organizatia PNL Husi si-a exprimat sustinerea d-lui Dan Marian pentru un nou mandat de senator si a d-lui Nelu Tataru pentru un mandat de deputat. Obiectivul politic al PNL Husi este obtinerea unui scor de 40% din voturile husenilor la viitoarele alegeri parlamentare.

„Multumesc conducerii organizatiei judetene a partidului nostru pentru numirea in functia de presedinte al PNL Husi. Imi propun sa strang randurile liberalilor huseni, sa dinamizez activitatea organizatiei locale pentru ca toamna electorala sa ne gaseasca pregatiti. Dorim sa obtinem un scor electoral mult mai bun decat cel de la alegerile locale. Municipiul Husi a fost mult timp un fief de dreapta, liberal, pe care dorim sa-l recastigam printr-o munca sustinuta, in perioada urmatoare. Nu suntem in competitie cu nicio o organizatie PNL, ci suntem in competitie cu noi insine. Si eu cred ca un scor de minim 40% la alegerile parlamentare este realizabil. Studiile sociologice pe care le-am facut in acest an, inainte de alegerile locale, ne-au aratat ca PNL poate obtine acest scor in Husi. Avem nevoie de o strategie si un proiect politic cu care sa castigam increderea husenilor, cu care sa-i convingem sa vina la vot. Cu siguranta, husenii nu au uitat ca proiectele mari care au fost realizate in Husi au fost elaborate si duse la indeplinire in perioada 2004-2012, cand dreapta a fost la putere prin primarii pe care i-a avut si prin majoritatile din consiliul local Husi. Spitalul municipal, sediul Finantelor publice locale, asfaltarea, reabilitarea scolilor – toate acestea au fost proiecte finantate cand a fost dreapta la putere. Eu ii asigur pe huseni ca vom face o opozitie corecta la administratia locala a PSD, care nu-si poate trece in contul realizarilor mare lucru”, a declarat presedintele PNL Husi Valeriu Ioan Ciupilan.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img