joi, 28 martie, 2024

Vali Barbulescu si sotia lui se pregatesc de despartire?! Cum a influentat Otniela Sandu relatia lor

Distribuie:

Publicat:

Participarea lui Vali Barbulescu la ”Ferma” si apropierea lui de Otniela Sandu pare ca i-a zdruncinat din temelii relatia cu Delia Tudose. Cei doi nici macar nu-si mai vorbesc!

Vali Barbulescu si modelul Delia Tudose au fost surprinsi la mall extrem de distanti, mina suparata si ingrijorata a satenei aratand ca nu a trecut asa usor peste avansurile pe care iubitul ei i le-a facut colegei din cabana, anunta click.ro.

Acestia au fost surprinsi impreuna la un mall din Bucuresti, iar atitutdinea distanta dintre ei este un semn ca relatia lor a avut grav de suferit. Practic, in timp ce fanii il vad la Pro Tv cum incearca sa se acomodeze cu viata de la ”Ferma” si sa si-o condimenteze in compania Otinielei Sandu, Vali Barbulescu in fapt este acasa, dar nu la fel de zambitor ca pe micul ecran, caci probabil a cam trebui sa dea socoteala pentru prietenia stransa pe care o are cu blondina din emisiune.

Dj-ul si iubita lui fotomodel, care au construit impreuna o relatie de aproape 10 ani, sunt acum la un pas de despartire.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img