vineri, 29 martie, 2024

Vali Vijelie i-a cumparat bolid de lux fiicei lui! De ce nu o lasa sa mearga la scoala cu ea: „Un profesor munceste o viata intreaga si nu poate sa isi permita sa isi cumpere asa ceva!”

Distribuie:

Publicat:

Vali Vijelie nu se uita la bani atunci cand este vorba despre familia lui! Manelistul a dezvaluit, intr-o emisiune TV, ca i-a cumparat fiicei sale, Cati, o masina de lux. Cu toate acestea, el i-a spus fetei lui sa nu isi parcheze bolidul la scoala.

Cati si-a dorit foarte mult o masina, asa ca Vali Vijelie a percutat imediat! Pentru ca doar o fata are, manelistul e dispus sa ii faca toate poftele. Insa, el a invatat-o pe fata lui sa nu fie mandra de ce are si sa stie cum sa se poarte in societate. Vijelie i-a spus tinerei sa nu parcheze masina la scoala, ci mai departe, „ca sa nu deranjeze”.

„Am zis ca o fata am si trebuie sa ii fac slabiciunea. I-am spus: „Te duci cu ea la scoala, dar nu o parchezi acolo. O parchezi aici unde iti spun eu”. Pentru ca un profesor munceste o viata intreaga si nu poate sa isi permita sa isi cumpere asa ceva.

Niciodata nu trebuie sa fii mandra de ce ai. Nu e a ta, e a ta ca e cadou de ziua ta, dar trebuie sa intelegi cum trebuie sa te porti. da, i-am spus sa nu parcheze la scoala, sa parcheze mai departe, sa mearga pe jos, sa nu deranjeze. fata a facut exact ce i-am spus eu. A inteles si nu iese din cuvantul meu”, a declarat Vali Vijelie la Antena Stars.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img