joi, 25 aprilie, 2024

VAMA ALBITA: 6.440 tigarete de contrabanda descoperite la controlul de frontiera

Distribuie:

Publicat:

In Punctul de Trecere a Frontierei Albita, echipa comuna de control a descoperit peste 6.000 tigarete de provenienta R. Moldova, pe care doi barbati incercau sa le introduca in tara, sustragandu-le de la controlul de frontiera.

La sfarsitul saptamanii trecute, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-au prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control, pentru a intra in tara, conducand diverse mijloace de transport, cetateanul roman Veaceslav M. si cetateanul din R. Moldova Veaceslav M., in varsta de 31 de ani, respectiv, 48 de ani.

In baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amanuntit asupra autovehiculelor si persoanelor, ocazie cu care, echipa comuna de control a descoperit ascunse in lada de scule a autocamionului condus de cetateanul din R. Moldova si in bordul autoturismului condus de cetateanul roman, modificat prin sudare, cantitatea de totala de 6.440 tigarete, de diferite marci, cu timbru de acciza R.Moldova.

Conform prevederilor legale, a fost luata masura retinerii tigarilor in valoare totala de 1.443 lei, sanctionarea contraventionala a barbatilor cu amenda in valoare totala de 15.000 lei, precum si indisponibilizarea autoturismului in vederea confiscarii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img