joi, 28 martie, 2024

VAMA ALBITA: Au incercat sa ascunda tigarete de contrabanda in cutii de alimente-FOTO

Distribuie:

Publicat:

In P.T.F. Albita, echipa comuna de control formata din inspectori vamali si politisti de frontiera a descoperit un cetatean roman si doi cetateni bulgari care incercau sa introduca in tara tigari de provenienta R. Moldova disimulate in cutii de alimente sau ascunse in bagajele proprii.

Duminica,7 martie, in jurul orei 01.30, la P.T.F. Albita/ judetul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control, pentru a intra in tara, ca pasager intr-un autocar, cetateanul roman Nicolae D., in varsta de 32 de ani.

“In baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amanuntit asupra autovehiculului si pasagerilor, ocazie cu care, echipa comuna de control formata din lucratori vamali si politisti de frontiera a descoperit ascunse in cutii cu alimente apartinand lui Nicolae D., in scopul sustragerii de la controlul de frontiera, 580 tigarete cu timbru de acciza R. Moldova. “declara Irina Mirica,purtator de cuvant din cadrul S.T.P.F.Vaslui

Conform prevederilor legale, a fost luata masura confiscarii tigarilor in valoare totala de 145 lei si sanctionarea contraventionala a persoanei cu avertisment.

*Alti doi cetateni bulgari au fost depistati la controlul de frontiera incercand sa introduca in tara 4.480 tigarete de provenienta R. Moldova, ascunse in bagajele personale, in scopul sustragerii de la controlul de frontiera. Conform prevederilor legale, a fost luata masura retinerii tigarilor in valoare totala de 1.220 lei si sanctionarea contraventionala a persoanelor cu amenda in valoare totala de 10.000 lei .

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img