marți, 19 martie, 2024

Vama Albita: Autoturism semnalat furat din Belgia, depistat la controlul de frontieră

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere al Frontierei Albiţa au depistat la controlul de frontieră şi indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un autoturism marca Mercedes-Benz, care figura în bazele de date ca fiind furat din Belgia.

În data de 19 mai a.c., în jurul orei 20.30, în Punctul de Trecere al Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, un cetăţean român H.O., în vârstă de 33 de ani, la volanul unui  autoturism marca Mercedes-Benz, fabricat în 2016.

 Existând suspiciuni cu privire la documentele de înmatriculare ale autoturismului în cauză, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că acesta figura în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din  Belgia.

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a achiziționat autoturismul în luna octombrie a anului 2018, din Germania, plătind suma de 17.500 de euro și că nu are cunoștință despre faptul că acesta este căutat de autorităţi.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de  furt, iar autoturismul, în valoare de. 65000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img