vineri, 26 aprilie, 2024

Vama Albita : Depistat la volan, cu permis de conducere necorespunzator

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita efectueaza cercetari in privinta unui barbat care a fost depistat conducand un ansamblu rutier, desi permisul de conducere valabil detinut nu ii dadea dreptul.

In data de  21 iunie, in jurul orei 03.00, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control, pentru a iesi din tara, G.S., cu cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 25 de ani, care conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un microbuz si o remorca, ambele inmatriculate in R. Moldova.

La controlul de frontiera, in urma verificarilor specifice s-a constatat ca G.S. nu detine permis de conducere valabil pentru categoria „E”, necesar pentru a putea conduce ansamblul rutier in cauza.

Politistii de frontiera efectueaza cercetari in cauza sub aspectul savarsirii infractiunii conducere pe drumurile publice a unui vehicul de catre o persoana al carei permis de conducere este necorespunzator categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv, la finalizare urmand a fi dispuse masurile legale care se impun.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img