sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Vama ALBITA: Fara permis, la volan

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita efectueaza cercetari in privinta unui cetatean din R. Moldova care conducea un autoturism desi nu poseda permis de conducere.

In data de 28 martie a.c., in jurul orei 05.00, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Albita-I.T.P.F. Iasi, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, cetateanul din R. Moldova, Ivan D., in varsta de 31 de ani, care conducea un autoturism marca BMW 530 D, inmatriculat in Bulgaria.
"Deoarece barbatul nu a putut prezenta permisul de conducere, lucratorii nostri au efectuat verificari suplimentare, ocazie cu care au constatat ca Ivan D. nu poseda un permis de conducere valabil, deoarece i-a fost retras de catre autoritatile din R. Moldova pentru savarsirea unor abateri la regimul rutier. "declara Irina MIRICA – purtator de cuvant al S.T.P.F. Vaslui

Politistii de frontiera efectueaza cercetari in cauza sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img