marți, 16 aprilie, 2024

VAMA ALBITA:I.T.P. falsa, pentru 150 de euro

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita au depistat un barbat care a prezentat la controlul de frontiera documente false pentru autovehiculul pe care il conducea.
 
In data de 19 decembrie , in jurul orei 00.00, in P.T.F.Albita – judetul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control pentru trecerea frontierei, conducand un microbuz marca Volkswagen, inmatriculat in Bulgaria, Ghenadie C., in varsta de 54 de ani, cu cetatenie romana si R. Moldova.

“Existand suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor care atesta efectuarea inspectiei tehnice periodice a autovehiculului, lucratorii nostri au efectuat verificari suplimentare, ocazie cu care au stabilit ca documentele (certificatul si talonul) nu indeplinesc conditiile de forma si fond ale unora  autentice, fiind false.Cu privire la cele constatate, Ghenadie C. a declarat ca in luna noiembrie 2015, constatand ca inspectia tehnica a microbuzului in cauza urma sa expire, a luat legatura cu un conational care contra sumei de 150 de euro, i-a procurat documentele prezentate la control. Barbatul a mai declarat ca nu are cunostinta despre faptul ca documentele sunt false.”a declarat Irina MIRICA,purtator de cuvant din cadrul S.T.P.F. Vaslui

In cauza, politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de uz de fals si conducerea unui autovehicul inmatriculat in alt stat care nu are drept de circulatie in Romania.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img