joi, 28 martie, 2024

VAMA ALBITA : Microbuz “antifonat” cu tutun -FOTO

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa împreună cu lucrătorii vamali au descoperit 58.600 de ţigarete de provenienţă Republica Moldova, pe care un bărbat încerca să le introducă ilegal în România, ascunse în locuri special amenajate în plafonul și pereții autovehiculului pe care îl conducea.

In dimineata zilei de joi,  14 septembrie, în jurul orei 10.15, la Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, judeţul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, Vasile V., cetățean român și R. Moldova, în vârstă de 29 de ani conducând un microbuz marca Mercedes, înmatriculat în Italia.

În baza analizei de risc efectuate, polițiștii de frontieră au solicitat lucrătorilor vamali efectuarea unui control amănunțit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care au fost descoperite ascunse în locuri special amenajate în plafonul și pereții autovehiculului, 58.600 de ţigarete, de diferite mărci, cu timbru de acciză Republica Moldova.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii ţigărilor în valoare totală de 13.185 lei, confiscarea autovehiculului, în valoare de  90.000 lei şi sancţionarea contravenţională a tânărului cu amendă în valoare totală de 10.000 lei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img