joi, 28 martie, 2024

VAMA ALBITA : Microbuze “antifonate” cu tutun -FOTO

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita impreuna cu lucratorii vamali au descoperit 80.400 de tigarete de provenienta R. Moldova, pe care doi barbati incercau sa le introduca ilegal in Romania, ascunse in locuri special amenajate in plafonul, podeaua si peretii autovehiculelor pe care le conduceau.

In ultimele 24 de ore, la Punctul de Trecere a Frontierei Albita, judetul Vaslui, s-au prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control, pentru a intra in tara, Petru H., cetatean roman si R. Moldova, in varsta de 27 de ani si cetateanul roman Dinu C., in varsta de 26 de ani, fiecare conducand cate un microbuz marca Mercedes, inmatriculat in R. Moldova.

In baza analizei de risc efectuate, in ambele cazuri, politistii de frontiera au solicitat lucratorilor vamali efectuarea unor controale amanuntite asupra mijloacelor de transport, ocazie cu care au fost descoperite ascunse in locuri special amenajate in plafonul, in podeaua si peretii autovehiculelor, 80.400 de tigarete, de diferite marci, cu timbru de acciza R.Moldova.

Conform prevederilor legale, a fost luata masura retinerii tigarilor in valoare totala de 18.090 lei, confiscarea celor doua autovehicule, in valoare totala de 47.500 lei si sanctionarea contraventionala a celor doua persoane cu amenda in valoare totala de 20.000 lei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img