vineri, 29 martie, 2024

VAMA ALBITA:Permis de conducere fals, depistat la controlul de frontiera

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita au depistat un barbat din Republica Moldova care a prezentat la controlul de frontiera un permis de conducere fals.
 
Duminica,11 decembrie, in jurul orei 01.00, in P.T.F.Albita s-a prezentat pentru a intra in tara, cetateanul din Republica Moldova Corneliu C., in varsta de 36 de ani, conducand un ansamblu de vehicule format dintr-un cap tractor si o semiremorca, ambele inmatriculate in judetul Vaslui.

“Existand suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere prezentat la controlul de frontiera, similar celor eliberate de autoritatile din Republica Moldova,  lucratorii nostri au efectuat verificari suplimentare, ocazie cu care s-a constatat ca documentul in cauza nu indeplineste conditiile de forma si fond ale unuia autentic, fiind fals total. “declara Irina Mirica, purtatorul de cuvant din cadrul S.T.P.F. Vaslui

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Table Normal”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt;
mso-para-margin:0in;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
font-family:”Calibri”,”sans-serif”;}

In legatura cu cele constatate, Corneliu C. a declarat ca este posesor de permis de conducere valabil pentru categoriile “B” si “C”, dar pentru ca ii era necesara categria “E”, a procurat documentul prezentat la controlul de frontiera de la un conational, in schimbul sumei de 100 de euro. De asemenea, acesta a mai declarat ca nu avea cunostinta despre faptul ca e fals ori falsificat.

Politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de uz de fals.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img