joi, 28 martie, 2024

VAMA ALBITA: Permis de conducere fals, depistat la controlul de frontiera

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita au depistat un barbat din R. Moldova care a prezentat la controlul de frontiera un permis de conducere fals.

In data de 4 februarie, in jurul orei 09.00, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, jud. Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control pentru trecerea frontierei, pentru a intra in tara, cetateanul din Republica Moldova Serghei O., in varsta de 45 de ani, conducand un autoturism marca Renault, inmatriculat in R. Moldova.

Existand suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere prezentat, politistii de frontiera au efectuat verificari suplimentare, ocazie cu care au stabilit ca documentul in cauza nu indeplineste conditiile de forma si fond ale unuia autentic, fiind fals.

In legatura cu cele constatate, Serghei O. a declarat ca si-a pierdut permisul de conducere, eliberat de autoritatile moldovenesti si a obtinut documentul prezentat la controlul de frontiera de la un conational, in schimbul a 1.500 lei moldovenesti.

Totodata, barbatul a mai declarat ca nu stia ca documentul prezentat la controlul de frontiera este fals.

Politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de instigare la fals material in inscrisuri oficiale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img