joi, 25 aprilie, 2024

VAMA ALBITA : Permis de conducere fals, descoperit la controlul de frontiera

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita efectueaza cercetari cu privire la un tanar care a prezentat la controlul de frontiera un permis de conducere fals.
 
In ziua de 16 septembrie, in jurul orei 01.00, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, judetul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control pentru trecerea frontierei, pentru a intra in tara, cetateanul din R. Moldova  Serghei B., in varsta de 29 de ani, conducand un ansamblu de vehicule format din autoutilitara si semiremorca, ambele inmatriculate in Romania.

La controlul de frontiera, pe langa documentele de identitate, barbatul a prezentat si un permis de conducere cu insemnele autoritatilor din R. Moldova.

“Avand suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, lucratorii nostri au efectuat verificari suplimentare, ocazie cu care s-a constatat ca documentul in cauza nu indeplineste conditiile de forma si fond ale unuia autentic, fiind fals. “declara Irina MIRICA – purtatorul de cuvant din cadrul S.T.P.F. Vaslui

In legatura cu cele constatate, Serghei B. a declarat ca detine permis de conducere valabil pentru categoriile “B si C” si ca documentul pe care l-a prezentat la controlul de frontiera l-a primit de la un conational, la sfarsitul anului 2016, contra sumei de 150 de euro, intrucat avea nevoie de un permis de conducere valabil pentru categoria “CE” .

Politistii de frontiera efectueaza cercetari in cauza sub aspectul savarsirii infractiunilor de uz de fals si complicitate la fals material in inscrisuri oficiale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img