joi, 28 martie, 2024

VAMA ALBITA: Permis de conducere fals, descoperit la controlul de frontiera

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albitajudetul Vaslui efectueaza cercetari cu privire la un barbat cu cetatenie R. Moldova asupra caruia a fost descoperit un permis de conducere fals.
 
In ziua de 10 aprilie, in jurul orei 13.00, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control pentru trecerea frontierei, pentru a intra in tara, pasager intr-un autoturism marca Dacia Logan, cetateanul din R. Moldova Valeriu S., in varsta de 33 de ani.

In baza unei analize de risc pe linia migratiei ilegale, politistii de frontiera au solicitat lucratorilor vamali efectuarea unui control amanuntit asupra mijlocului de transport, persoanelor si bagajelor, in urma caruia a fost descoperit, in bagajul lui Valeriu S., un permis de conducere similar celor eliberate de autoritatile din R. Moldova, pe care era imprimata fotografia acestuia, valabil pentru categoriile A, B, C, D, BE, CE, DE.

"Avand suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, lucratorii nostri au efectuat verificari suplimentare, ocazie cu care s-a constatat ca documentul in cauza nu indeplineste conditiile de forma si fond ale unuia autentic, fiind fals total.Cu ocazia verificarilor specifice efectuate, colegii nostri au stabilit ca Valeriu S. figureaza in bazele de date ca fiind posesor de permis de conducere valabil doar pentru categoria B." declara Irina MIRICA – purtator de cuvant al S.T.P.F. Vaslui

Politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de complicitate la fals material in inscrisuri oficiale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img