joi, 28 martie, 2024

Vama ALBITA: Tigari de contrabanda ascunse in bagaje

Distribuie:

Publicat:

Echipa comuna de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita a descoperit 6.600 tigarete de provenienta R. Moldova, pe care un cetatean roman  incerca sa le introduca in tara, ascunse in bagajele personale.

La sfarsitul saptamanii trecute, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control, pentru a intra in tara, cetateanul roman Stefan M., in varsta de 49 de ani, conducand un autoturism  marca Skoda, inmatriculat in Romania.

In baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amanuntit asupra mijlocului de transport, unde echipa comuna de control a descoperit ascunse, in bagajele personale, 6.600 tigarete (330 de pachete), de diferite marci, de provenienta R. Moldova.

Conform prevederilor legale, a fost luata masura retinerii tigarilor in valoare totala de 1.518 lei, sanctionarea contraventionala a barbatului cu amenda in valoare de 10.000 lei, precum si indisponibilizarea autoturismului pana la plata amenzii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img