joi, 28 martie, 2024

Vama Albita: Tigari de contrabanda ascunse in lada de scule si la motorul unui camion-FOTO

Distribuie:

Publicat:

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Albiţa a descoperit 10.000 ţigarete de contrabandă ce urmau a fi introduse ilegal în ţară, acestea fiind  ascunse în lada de scule şi la motorul unui camion.

La sfârşitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa -I.T.P.F. Iaşi s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, cetăţeanul român R.F., în vârstă de 48 de ani, care conducea un camion înmatriculat în România.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport, în urma căruia echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali a descoperit, ascunsă şi nedeclarată, în lada de scule şi în zona motorului, cantitatea de 10.000 de ţigarete, cu timbru de acciză R. Moldova.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii ţigărilor în valoare totală de 2.500 de lei şi sancţionarea contravenţională a bărbatului cu amendă în valoare de 10.000 de lei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img